tiistai 24. helmikuuta 2015

Pennut 3vko 4vrk 22.2.2015

Kylläpä oli Maavedellä porukka taas kasvanut paljon! :) Pennut olivat saaneet jalat alleen ja pentulaatikossa nähtiinkin jo painin alkeitakin siskosten kesken. Painot olivat käyntiäni edeltävänä päivänä olleet 1-, 2-, 4- ja 5-tytöillä 1400g ja 3- ja 6-tytöillä 1300g. Tasaisesti mennään siis. Pennut olivat jo muutamina päivinä maistelleet jauhelihaa ja nappuloista tehtyä velliäkin oli syöty jo käyntipäivänäni sunnuntaina. Jauhelihapalleroita tarjoiltiin silloinkin ja voi millä innolla ne upposivat pikkutyttöihin! 2-tyttö erityisesti oikein ahmi oman palleronsa! Olisi syönyt varmaan kokonaisena, ellei olisi hillinnyt tahtia.. ;)

Touhukkaimmilta ja eniten pentulaatikon reunalle ihmisten luo hakeutuvilta vaikuttivat tänään tytöt 2, 3 ja 4. Erityisesti 3-tyttö jäi kyllä mieleen touhukkuudellaan, reippaudellaan ja uteliaisuudeltaan. Se oli ehkä mielestäni myös pentueen ketterin jalkojensa hallitsija tällä hetkellä.

Tällä kertaa vietettiin myös pentujen nimiäisiä ja tästä edespäin pennut kulkevat myös näillä U-sarjan nimillä.

Varaustilanne pentujen suhteen on tällä hetkellä sellainen, että 2 pentua on vielä vailla kotia. Todennäköisesti tässä viikon sisään alkaa nyt sitten yksilöilymään jo hieman, että mikä pentu menee kenellekin. Jotain alustavia tuumailuja jo on joidenkin osalta.

Minun tai Anna-Maijan yhteystiedot löytyvät kennel Miskajasminin sivuilta, jos kiinnostuit omasta pienestä mustasta ja sinulla on tarjota sille huolehtivainen loppuelämän koti sekä päivittäistä lenkkeilyä ja ulkoilua. :)

Mutta nyt siis pentujen kuviin ja uusiin identiteetteihin!

1-tyttö, Miskajasmin Ulriitta


2-tyttö, Miskajasmin Ukuliina


3-tyttö, Miskajasmin Uljaana


4-tyttö, Miskajasmin Unnikki


5-tyttö, Miskajasmin Unariina


6-tyttö, Miskajasmin Unelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti