keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Syysreissu Jyväskylään

Lauantaina 2.10. matkailtiin Helkan kanssa Jyväskylään ja hotelli Laajavuoren pihalla nähtiin pitkästä aikaa Heliä ja Helkan velipuolta Severiä(Miskajasmin Olkihattu). Aamupäivä vietettiin tottelevaisuuskoetta katsellen ja muuten vain oleskellen. Iltapäivästä suunnattiin hetkeksi lepäilemään ja täyttämään mahojamme majapaikkaamme hotelli Albaan. Helin kanssa kaupunkisuunnistettiin kauppaa etsien ja käppäiltiin koirien kanssa hotellin lähiympäristössä aivan huisin kauniissa ja syksyn väreissä loistavissa maisemissa! :) Koirista tuli napattua yllättäen monta kivaa kuvaa! :D Illalla pyörähdettiin vielä kuulemassa yhdistyksen syyskokousta. Täällä lisää kuvia puolisisaruksista.


Severi ja Helka Jyväskylässä


Severi ja Helka

Sunnuntaina oli sitten näyttelyn vuoro. Minulla hujahti päivä nopeasti porokoiraurosten kehää lehteä varten kuvaillen. Toki tuttujakin ehti välissä moikata ja jututtaa. :) Heli käytti Helkan kehässä ja Helka sai varsin itsensä näköisen arvostelun. Tuomarikin oli varsin miellyttävä uusi tuttavuus ja arvostelu oli täyttä asiaa - Helkan kaikki virheetkin löytyivät hyvin! :D Severi edusti myös erinomaisen upeasti tuloksessa AVO ERI2 SA! :) Reissun kruunasi ehdottomasti piknik kehien reunoilla suolaisen piirakan ja mutakakun kera - oli evästys varsin kohdillaan! Seuraava yhteinen erkkarireissu olisi jo kovasti haaveissa! :D


Helka kehässä Helin kanssa.

Tuloksena AVO H ja tuomarina siis Jussi Liimatainen:

"Kevytrakenteinen narttu. Kapea pään malli. Kuono-osa saisi olla täyttyneempi. Kookkaat korvat. Erittäin (yleisölle Helkasta kertoessaan puhui adjektiivilla kaunis, mutta se on ilmeisesti unohtunut arvostelusta) niska- ja ylälinja. Hyvä tiivis etuosa. Runko saisi olla voimakkaampi ja luusto vahvempi. Jyrkkä lantio, muuten hyvä takaosa. Liikkeessä saisi olla pituutta ja joustavuutta ja hännän tulisi nousta selän päälle. Käytös: rodunomainen lähestyttäessä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti