sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Jo alkaneen vuoden tulevia kujeita?

Nyt kun vuosi 2010 on jo jonkin verran aluillaan voisi hieman mietiskellä, että mitähän se tämä vuosi oikein mahtaakaan tuoda tullessaan.

Nyt heti tammikuun alkajaisiksi Kerttu täytti 11 vuotta(kiitos kaikille Kerttua onnitelleille!) ja koulun penkille Kannukseen palailtiin 7. päivä. Kuun lopulla olisi tarkoituksena käydä kameran kera taas katselemassa Jalostuspäivänäyttelyn menoa. Helmikuun alussa, tarkemmin ottaen 5. päivä, on edessä sitten viimeinen varsinainen koulupäivä ja sitten pitäisi aloitella viimeisten jäljellä olevien työssäoppimisten tekoa siitä eteen päin. Tällä hetkellä harjoittelupaikka vaan on vielä pahasti auki, kun mitään sopivaa ei oikein tahdo löytyä.. Lisäksi alkuvuodelle olisi ennen huhtikuun puolta väliä sellaistakin puuhaa, että pitäisi saada valmiiksi trimmausportfolio(8 koiraa trimmattuna), opinnäytetyö(jolle on äärimmäisen hankalaa keksiä hyvää aihetta..) ja koiran erikoistumiskoulutus(yritän saada Helkan oppimaan tunnistamaan kanelin tuoksun muista hajuista). Huhhuh, kamalasti on tekemistä tiedossa ennen kuin virallinen valmistumispäivä huhtikuun lopulla koittaa. Alkaisi myöskin tässä keväällä jo olla se aika, että pitäisi miettiä sitäkin, mitä sitä seuraavaksi tekee ja missä. Kevät ja kesä tullaan ehkä todennäköisesti viettämään kotosalla Siilinjärvellä. Itselläni on ollut vähän haaveita laumanlisäyksestä kevättalvelle/keväälle/kesälle, mutta katsoopa nyt sitten miten käy vai käykö mitenkään.. Kesällä käydään näillä näkymin Lappalaiskoirien kesäleirillä ja kesäerkkari Rautavaaralla, mihin olen jo työvoimaksi lupautunut. Syksyn suunnitelmista ei vielä oikein olekaan mitään tietoa.

Helka täyttää maaliskuulla jo 3 vuotta. Sen suhteen ei suuremmin ole suunnitelmia. Jossain vaiheessa olisi tarkoituksena pitkän tauon jälkeen käydä kehässä pyörähtämässä jossakin päin, mutta sitäkään ei ole vielä sen kummemmin suunniteltu. Harrastusrintamalle ei ole oikein tiedossa mitään ja veikkaanpa, että kun koulu loppuu, niin voipa olla että harjoittelut jää aika vähiin. Kotopuolessakaan ei edes enää kuuluta mihinkään seuroihin ja muutenkin on vaikeaa ylipäänsä mihinkään ryhmiin siellä päästä. Tokoilu ei oikein hirveämmin kiinnosta ja agility taas voisi kiinnostaa minua, mutta jotenkin vaikuttaa ettei koira ole siitä niin innostunut kuin minä.

Kertun suhteen ei mitään erikoisempaa ole. Toivotaan että pysyy edelleen hyvässä kunnossa ja terveenä. Muutamia mätsäreitä tullaan varmasti sen kanssa tänäkin vuonna kiertelemään.

Jotta saahan sitten nähdä mitä kaikkea vuosi tuleekaan pitämään sisällään, mutta tekemistä tuntuisi ainakin riittävän melkolailla kevääseen saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti